Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Кученце с опашка на главата бе прибрано в приют за животни със специални нужди (видео)
Кученце с опашка на главата бе прибрано в приют за животни със специални нужди (видео)
ЗооГосподари Вземи EMBED
Loading the video...
11-13-19
добавено
18532
прегледа

Малко куче с необикновена малформация - опашка на главата - е спасено от улиците на Мисури, съобщава DailyMail. Петседмичното пале е прибрано в специализиран приют, който помага на животни със специални нужди. Кученцето е кръстено Нарвал, по името на арктическия кит, който също има подобен израстък.

 

 

 

 

"Той буквално е най-магичното нещо, което сме виждали", казват от приюта. Палето бързо става популярно и има все повече посетители, които искат да си играят с него. Нарвал е преминал през прегледи при ветеринар. Рентгеновите снимки са показали, че в израстъка на главата му няма кост. Кученцето не може да го мърда.

 

 

 

 

Засега лекарите не мога да кажат каква е причината за необикновения израстък. Към момента те не смятат да отстраняват втората опашка на Нарвал. Когато обаче порасне и тя започне да пречи на зрението, вероятно ще бъде премахната.

 

 

Източник: DailyMail