<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101824" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фирма за тран...

Кучето, което беше изгубено от транспортна фирма, вече е намерено

02 Октомври 2021
0 3796

Кучето Бенджи, което транспортна фирма изгуби, е намерено от добри хора и вече е при своите стопани.

То е било открито късно снощи край село Микре. Това обаче не отменя отговорността на транспортна фирма “Балкан хорн”, която потърпевшите обещават, че ще съдят.

Сигналът

На 18 септември Ивана Иванова предала Бенджи на “Балкан Хорн” – фирма за превоз на кучета в чужбина. Причината – тя и приятелят ѝ пътуват към Лондон, а в самолетите не се допускат домашни любимци. Ето защо дамата се е свързала с транспортната фирма с офис във Варна. Компанията има лиценз за транспортиране на животни. Услугата се заплаща и в случая е струвала 250 паунда.

Часове след тръгването от Варна, шофьорът, представящ се като Ростислав Златев, се обажда на Ивана Иванова, за да ѝ каже, че е изгубил кучето ѝ край село Микре, област Ловеч. В този момент дамата пътува и след 20 минути е на място. Там Златев я посреща с думите: “Ще ти го намерят или ще ти дам пари за ново куче” – отношение, което обърналата се към нас сравнява с това към неодушевен предмет. При опит за разговор с фирмата, те не поемат никакъв ангажимент и отговорност. На нашите опити да се свържем с тях, не получихме отговор.

Дамата е подала сигнал за случая в 112, които обаче дори не са я свързали със Зоополицията. Тогава тя призовава всеки, който види Бенджи, да съдейства.

Още подробности може да видите в репортажа на Виктория Симеонова!

Фирма за транспорт на животни изгуби куче (РЕПОРТАЖ)

Кучето, което транспортна фирма изгуби вече е намерено

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции