Куче издъхна след влачене с колело и множество ритници (ВИДЕО 18+)

16 Август 2016
20 28021

Бруталната случка се развива в с. Йоаким Груево, Пловдивско, на 13 август. Младеж разказа в интернет пространството за насилие над бездомно куче като показа ужасяващи снимки.

 

 

ЗАСТРЕЛЯХА ДОМАШНО КУЧЕ НА ПЛАЖ ВЪВ ВАРНА

 

Animal Welfare Bulgaria поема случая и час след публикацията в една от групите за помощ на животни във Фейсбук, се намира транспорт. Кучето е откарано до клиника Провет в гр. Пловдив.

 

 

9-МЕСЕЧНА НЕМСКА ОВЧАРКА УБИТА ОТ ВОЕНЕН ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ? (РАЗКАЗ НА СТОПАНИНА)

 

С просто око се вижда окаяното състояние на животното. То е неподвижно, а в очите му се чете агонията и ада, през който е преминало и в който се намираше в момента, пишат природозащитниците.

 

Има оголени фрактури и множество счупвания. Силно дехидратирано, кръвните му изследвания са с много лоши показатели. След направен рентген на гръбнака са установени счупвания в областта на врата. Шийни прешлени натрошени до степен, до която дори и неврохирург не можеше да гарантира успешност на операцията. За жалост кучето е издъхнало няколко часа, след като е настанено в клиниката.

 

Animal Welfare Bulgaria разполагат с трупа на животното, както и с епикриза от клиниката. Те обещават, че ще се свържат с районното РПУ, за да разберат какво могат да предприемат по законов ред.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции