<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77554" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Швеция и коро...

Къци Вапцаров: Беше предизвикателство да вляза в женски образ в “Маскираният певец” (видео)

09 Ноември 2020
0 1680

Участието на Къци Вапацаров поднесе огромна изненада на панела и зрителите, които до последно подозираха, че зад маската на Бебето се крие рап звездата Криско. Водещият гостува в студиото на „Здравей, България“ по NOVA, за да сподели емоциите си от шоуто.

Падна и осмата маска в “Маскираният певец” (видео и снимка)

Къци Вапцаров: Беше предизвикателство да вляза в женски образ в &#8220;Маскираният певец&#8221; (видео)

“За мен беше огромно удоволствие. Това шоу е велико и си личи с какво удоволствие участвам. Беше изключително предизвикателство, тъй като в предходния сезон бях мъж, а тази година Маги ми се обади с идеята да направя женски образ. AZIS ме разкри заради „водомерите“  (коленете), но до последно феновете във Facebook страницата на шоуто бяха разколебани. Имаше предположения за Криско, Рачков, Миленита, Мая Бежанска, Кристина Патрашкова.“

Къци разказва, че никой от близките му не го е подозирал. Когато познати са го питали, винаги е отговарял, че първи сезон, в който той участвал, е бил по-готин, за да ги заблуди.

„Маската беше превъзходна. Благодарен съм на Кремена Халваджиян. За мен беше удоволствие да вдъхна живот в Бебето. От време на време се преструвах на Рачков, но бях ограничен в движенията, защото в нея трудно се диша – през две малки дупчици на ноздрите на маската.”

Къци Вапцаров: Беше предизвикателство да вляза в женски образ в &#8220;Маскираният певец&#8221; (видео)

„В „Като две капки вода“ емоциите на сцената са подобни, но удоволствието е, че пееш това, което можеш, което ти харесва и си си ти. Тук коварното е, че много от нас, за да не се издадат, отиват в криви тоналности. Това е един от минусите за нас като участници.“

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните FacebookInstagram и Tik Tok профили на шоуто.

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции