<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=85069" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: „Забраненот...

Къци Вапцаров като Майли Сайръс грабна победата в третия епизод на “Като две капки вода-All Stars” (видео)

09 Март 2021
0 16820

Къци Вапцаров завоюва своята първа победа в „Като две капки вода“ – All Stars, сезон 9. „Чувствам, че вече загрях за шоуто!“, заяви Къци, който надскочи всички очаквания по време на своето изпълнение като провокативната Майли Сайръс. Видео от изпълнението му можете да видите горе.

Нови предизвикателства и впечатляващи женски образи заредиха третата вечер на имитациите в „Като две капки вода“. А Марта Вачкова бе специален гост в журито. 

За първи път в историята на шоуто Михаела Маринова се преобрази в цели три образа. Певицата обедини триото на Ариана Гранде, Джеси Джей и Ники Минаж със шеметно изпълнение, което получи и поклон от страна на Фънки.

„Едно е да харесваш Hot Chocolate, а друго е да ги имитираш. Моят фалцет е доста различен от дрезвгавината на Ерол Браун. Малките детайли са голямото предизвикателство тази седмица“, сподели Рафи, който показа танц и ниво в образа на диско легендата. Малко по-късно зрителите бяха пренесени с туист и ритъм в 60-те. Чъби Чъкър беше поводът Фики и „Фънки Мънкис“ да се впуснат в постановка с хореография и много настроение.

С рокля от представлението „Маркиз Дьо Сад“ се появи Софи Маринова, която се преобрази в истинска прицеса с ролята на Нети. В стари времена ни върна Милица Гладнишка, която влезе в образа на Гюрга Пинджурова. „Селският живот, свободата – песента пресъздава цялата тази атмосфера. Надявам се и зрителите да я почувстват“, сподели певицата.

„Най-доброто представяне от началото на сезона“ беше категоричната оценка на журито за AZIS, който оглави New Kids On The Block. Появата на Поли Генова в образа на DARA предизвика спор в журито, което даде различни оценки на изпълнението. 

Следващата седмица Поли Генова ще бъде Майкъл Джексън, а Рафи ще влезе в дълбоките води на музиката с ария на Андреа Бочели. AZIS ще влезе в образа на Мариус Куркински, А Софи Маринова отново ще запее на английски заради Стинг. Фики ще се изправи пред нов женски образ и хореография, за имитацията на Бионсе, а Михаела Маринова ще изпробва африканските ритми с Master KG. Милица Гладнишка ще се преобрази в красавицата Никол Шерцингер, а Къци ще се доближи до творчеството на Аспарух Лешников.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.   

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в “Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

Видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции