<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42193" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Григор Димит...

Лабораторията, измъчвала брутално маймуни, заменяла тайно убитите животни с живи

08 Ноември 2019
0 9424

Служителите в немската лабораторията, провеждала брутални експерименти с животни, били принуждавани да фалшифицират резултатите от тестове и да заменят тайно убитите животни с живи. В хода на разследването срещу "лабораторията на ужасите" били направени нови скандални разкрития, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

Организацията за защита на животните в Хамбург призова властите да отнемат всички лицензи на лабораторията за тестване на животни. Скандалът се развихри, след като бивш служител засне ужасяващи снимки и видеокадри на брутални експерименти и мъчения на маймуни. Главите на маймуните били държани с метални скоби за стената, били вързвани и затваряни в тесни клетки.

 

ИСКАТ ЗАКРИВАНЕ НА ЛАБОРАТОРИЯ ЗАРАДИ „ВАРВАРСКИ“ ТЕСТОВЕ ВЪРХУ МАЙМУНИ (ВИДЕО 18+)

 

 

 

""

 

 

Служителите в лабораторията били накарани от по-висшите мениджъри да увеличат дозата на тестваните препарати, в резултат на което животните умрели за няколко дни. Тайно лаборантите заменили мъртвите маймуни с живи, без да уведомяват властите и контролните органи. Освен това служителите били принуждавани да попълват неверни данни от тестовете и реално да фалшифицират резултатите.

 

 

""

 

 

Ден след разкритията на две жени, работили в лабораторията, Министерството на здравеопазването и Органа за защита на животните в Хамбург поискаха прокуратурата незабавно да разгледа новите доказателства.

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции