Следва: Васил Божков ...

Лейкърс почетоха паметта на Коби Брайънт (видео и снимки)

01 Февруари 2020
18 6881

Лос Анджелис Лейкърс почетоха паметта на Коби Брайънт на първия мач след трагедията, при която легендарният играч загина. Брайънт умря пи катастрофа с хеликоптер миналата седмица. Заедно с него загина 13-годишната му дъщеря Джиана-Мария и още седем души.

 

 

Мачът на Лейкърс се игра пред препълнена зала. На събитието присъстваха Useh и Boyz II Men. Преди началото му пред публиката говори звездата на отбора и близък приятел на Брайънт – Леброн Джеймс. Той се разплака по време на изпълнението на музикалните изпълнения.

 

Установи се причината за катастрофата на хеликоптера на Коби Брайънт (видео и снимки)

 

“Написал съм си нещо на лист, но не искам да ви заблуждавам и затова ще говоря от сърце”, заяви Джеймс.

 

 

Той каза, че всички заедно – играчи, треньори и фенове – са семейство, а в трудни моменти човек трябва да се опре на семейството си.

 

“Знам, че трябва да изпратим Коби, но погледнете това празнество тази вечер. Почитаме 30 години труд – кръв, пот и сълзи, и безкрайни часове. Решимостта да бъдеш възможно най-добрия. Тази вечер почитаме човекът, който дойде тук на 18 години и се пенсионира на 38”, заяви Джеймс.  

 

 

Съпругата на Коби Брайънт с първа реакция в Instagram след трагичния инцидент

 

Брайънт бе почетен с 24 секунди мълчание (номерът, с който играеше в Лейкърс), а два стола бяха оставени празни – с екипи на него и дъщеря му.

 

Източник: DailyMail

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции