<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=83212" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Неизгодни ра...

Лидерите на България отговарят на 10-те най-важни въпроса за 2021 (видео)

05 Февруари 2021
1 17133

Leader Talks стартира поредицата QUEST10NS с 10 от най-изявните лидери в страната

Организаторите на единствения у нас шоу формат за лидери – Leader Talks – поставят горещите теми от “новото нормално” в новата си видео поредица QUES10NS. Тя стартира тази неделя на 7 февруари със съвсем проста формула, която обаче уцелва право в десетката дневния ред както на България, така на целия свят. В продължение на 10 седмици в 10 поредни видеа 10 от най-успелите лидери у нас имат 30 секунди за отговор, като въпросите са предварително избрани чрез гласуване от Leader Talks общността.
Зрителите на Leader Talks Studio ще се срещнат, както винаги, с доказали се професионалисти и лидерите, движещи икономиката на България. Те ще отговарят на най-актуалните въпроси пред бизнеса и обществото ни. Така всеки пред екрана ще получи точните, експертни и навременни отговори за горещите теми на “новото нормално” – работата от вкъщи, мотивацията на служителите хоумофис, бъдещето на бизнеса след COVID-19, лидерството по време на криза и много други.

Лидерите на България отговарят на 10-те най-важни въпроса за 2021 (видео)
Съдържанието на поредицата ще бъде достъпно в рамките на 10 седмици в YouTube канала на Leader Talks, както и в профилите им във Facebook и Instagram. Официалният старт е на 07.02.

Двама от 10-мата участници във формата са Васил Терзиев, водещ технологичен предприемач и Управляващ партньор в Eleven Ventures, и Иван Осмак, съосновател на Gtmhub. Те са сред най-изявените и влиятелни лидери в IT сферата у нас, а с опита и експертизата си са и най-подходящите събеседници по време на безпрецедентната едногодишна криза за бизнеса у нас. Магърдич Халваджиян също е сред лидерите, които взеха участие в поредицата QUEST10NS.
Видео поредицата позволява на будните млади хора в България, а и извън страната, да отворят съзнанието си и да получат търсените отговори от удобството на своя дом, офис по всяко време на денонощието.

За Leader Talks
Leader Talks Studio всъщност е дълго обмислян проект от създателите на Leader Talks, които решиха да виждат позитивите от кризата, в която се намираме.
Leader Talks е единствен по рода си за България шоу формат, който дава възможност на будните млади българи да задават въпросите си към поколения утвърдени лидери и професионалисти. Регистрирайки се за ежемесечните събития, всеки от публиката получава възможността да говори открито и в неформален разговор да разбере повече за опита, живота и професията на гост-презентаторите.
Форматът вече може да се похвали с успешни осем сезона, а сцената на Leader Talks e посрещнала едни от най-видните и успели лидери на България като Васил Терзиев, Велизар Величков, Евгения Пеева, Юли Тонкин, Румяна Тренчева, Максим Ешкенази и много други.
Повече информация за онлайн поредицата ще намерите във Facebook страницата, както и на сайта на Leader Talks.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции