<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90661" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гръцка медия ...

Лихвар заплашва клиенти с побой, твърди, че си плаща да е необезпокояван (видео)

02 Юни 2021
2 20406

Получихме видео от охранителна камера, на която се вижда как лихвар крещи и заплашва свой клиент – явно длъжник. В разговора клиентът обвинява лихваря, че многократно се е издължил и въпреки това отново според лихваря дължи пари. Стига се до псувни и обиди, далеч от нормалното отношение с клиент. Лихварят споменава и че е платил 11 милиона, затова може да заплашва спокойно хората.

Наши източници твърдят, че случката се разиграва в столичния квартал „Красна поляна“, а главно действащо лице е известен в района лихвар, но към момента тази информация не е потвърдена. Интересен факт е, че няколко онлайн издания разпространиха кадрите по-рано тази седмица, но след това те бяха свалени заедно с придружаващия ги текст. Публикуваме част от него без редакторска намеса:

В България ли живеем или в държава от 3-тия свят, слепи ли са държавните институции за това, което се случва?! Защо криминалното лице все още е на свободата и продължава да тормози дори и майки с деца?! Колко трябва да станат наказателните постановления и трябва ли да се натрупат с години, за да свърши мястото и да започнат да се преразглеждат?!

Трябва ли този, провъзгласил се за „Пабло Ескобар“ в държавицата ни, да убие някого, че да бъде задържан?! И не са ли достатъчни неговите действия за закона?!

Трябва ли всички, които са пострадали от него да искат трибуна , за да се получи ефект?!

Призоваваме институциите да се заемат с проверка по случая – независимо от обстоятелствата, това поведение е недопустимо и неприемливо за европейска държава.

Сигнализирайте ни на gospodari.com и на телефон *3333 за всякакви злоупотреби, измами и корупция – ние не оставяме нещата така!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции