<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=91080" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обвиниха Мей...

Логан Пол отвърна на обвиненията, че Мейуедър го е задържал при нокаут по време на мача (видео и снимки)

08 Юни 2021
0 1740

Логан Пол отговори на твърдението за Флойд Мейуедър, че го е нокаутирал по време на боксовия им мач, но го е задържал с ръце, за да не падне, пише LadBible.

В социалните мрежи циркулират видеоклипове, според които боксьорът е задържал противника си, за да доиграе и да победи в надпреварата. Смята се, че Мейуедър е направил това, за да продължи битката чак до осмия кръг, вероятно за да може да се спечелят повече пари.

Обвиниха Мейуедър, че е задържал Логан с ръце след като го е нокаутирал, за да доиграе мача (видео)

В социалната мрежа Instagram Логан Пол заяви: “Виждам, че този разказ се върти в новините. Хората казват, че той ме е нокаутирал и ме е хванал и ме е държал, за да продължа борбата до осмия рунд. Замълчете и спрете да се опитвате да дискредитирате случилото се в онази вечер. Не се заблуждавайте, той получи много добри удари.  Той не ме задържа, опита се, но не можа. Беше страхотно.”

Флойд Мейуедър не успя да победи ютюбъра Логан Пол в боксов мач, разочаровал феновете (видео)

Мнозина бяха изненадани, че мачът продължи цели осем рунда, особено като се има предвид силата на Мейуедър и всички 27 нокаута в кариерата му. Но Флойд каза, че е изненадан от боксовите способности на Логан по време на интервю след срещата.

Източник: LadBible

Кадри: Twitter/FootBasket

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции