<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42456" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Лото-милионер прахоса 22 милиона за наркотици, алкохол и жени

18 Ноември 2019
0 50408

Лото-милионер, спечелил 9,7 милиона паунда (над 22 милиона лева) от джакпот във Великобритания, пропиля богатството си за наркотици, алкохол и бардаци. Днес Майкъл Карол пренася въглища като общ работник за 10 паунда (23 лева) на час, разказва Daily Mail.

 

 

МИЛИОНЕР, КОЙТО ПЛЯСКА ЖЕНИ ПО ЗАДНИТЕ ЧАСТИ, ПРЕДИЗВИКА ВЪЛНА ОТ ВЪЗМУЩЕНИЕ (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Милионерът успял да прахося богатството си за 10 години, "най-щастливите в живота му", както самият той казва. Днес работи в мина за въглища в Шотландия, а ежедневието му е далеч от пищния и разточителен живот, който е имал след печалбата.  „Не гледам назад в миналото със съжаление. Това бяха десет години на забавление. Сега живея добре и съм свободен, защото си върнах живота", споделя Майкъл.

 

 

""

 

 

Той купил талона си си за 1 паунд, когато бил само на 19 години. Той съвсем скоро променил живота му. "Събуждах се, шмърках по четири линии кокаин, изпивах половин бутилка водка и чак тогава ставах от леглото. Превърнах се в алкохолик", признава още мъжът. Той е лежал и в затвора за притежание на кокаин.

 

 

ЗЛАТНИ КЛАСИКИ: РОМСКА ЛОТАРИЯ С ЛЪСКАВИ НАГРАДИ

 

 

Майкъл раздал 4 милиона паунда на близките и приятелите си, включително на леля си и чичо си, които го отгледали след смъртта на баща му. Останалите пари обаче отишли за алкохол и дрога, за луксозни имоти и коли.

 

 

""

 

 

Голяма сума богаташът пръснал и по публични домове. Самият Майкъл твърди, че е спал с около 4000 жени.

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции