<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=31001" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Лъвове изядоха бракониери, тръгнали на лов за носорози

06 Юли 2018
0 16630

Група лъвове от резерват в Южна Африка се е държала както подобава на царете на животните – изяли трима нагли бракониери, проникнали на територията на резервата „Сибия” в провинция Осткап, за да убият носорог.

 

 Вместо да сторят замисленото и да забогатеят от продажбата на роговете, престъпните елементи с бракониерски наклонности се натъкнали на естествена съпротива и натурално правосъдие, те били изядени от лъвовете.

 

""

 

 

 Оказало се обаче, че лъвовете спазвали хигиена на храненето и не поглъщали всичко без да подбират – от бракониерската дружинка все пак останали три чифта обувки, пушка със заглушител, брадва и доста кости (както било установено по късно от местната полиция – всички те били човешки).

Всички тези очевидни следи от неканени в резервата гости (паркът е частен) били открити от собственика Ник Фокс. Той също преценил по останките от костите и облеклото, че бракониерите били трима и си е направил заключението, че най-вероятно не са имали късмет и са попаднали на шестте лъва.

 

 

""

 

 

Мистър Фокс е знаел за това, че в резервата са се намърдали бракониери – датчиците на границите на парка констатирали нарушителите и след тях били пуснати кучета, специално обучени за борба с такива престъпници, и група рейнджъри, които във вторник по обяд се натъкнали на останките от бракониерите.

 

 

""

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции