<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42657" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж с уврежда...

Лъвове съжителстват с посетители на хотел във Великобритания (видео и снимки)

22 Ноември 2019
0 18591

Забравете за гуменото пате, вече може да сe насладите на отпускаща вана, а в непосредствена близост до вас да се намира лъв и всичко това – благодарение на луксозна петзвезденa къщичка, построена насред сафари парк, разказва Daily Mail.

 

Lion Lodge, в Port Lympne Hotel & Reserve, в Обединеното кралство, дава възможност на своите гости да спят, готвят и дори да си вземат вана, докато прайд лъвове дебне само на сантиметри от тях.

 

ЛЪВ СТРЕСНА ФОТОГРАФ СЪС СВИРЕП РЕВ, А ПОСЛЕ МУ СЕ УСМИХНА (СНИМКИ)

 

Къщичката е първата от такъв тип в цял свят. Благодарение на своята архитектурата и огромните прозорци, които са монтирани, по-смелите посетители никога не са далеч от петте великолепни хищника, които живеят в парка.

 

 

""

 

 

Основният апартамент предоставя възможност за страхотна гледка към природния парк и лъвовете – Адрас и Одрика заедно с трите им очарователни малки лъвчета.

 

Изискани спираловидни стълби водят до предходен етаж, където се намират две удобни единични легла.

 

 

""

 

 

Къщата се гордее и с бар, направен специално по поръчка. Освен това има и самостоятелна тераса, градински пространства и предлага още много други луксозни привилегии.

 

 

""

 

 

Одрика роди трите малки в ранните часове на 13 май тази година, а те се превърнаха в първите лъвчета родени в Port Lympne Hotel & Reserve за повече от десет години. 

 

ТАТКО ЛЪВ СРЕЩА МАЛКОТО СИ ЛЪВЧЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции