<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41999" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Депутат, поръ...

Лъвът в "Маскираният певец" е разкрит (видео и снимки)

03 Ноември 2019
2 4030

Лъвът в най-големия маскен бал "Маскираният певец" свали своята маска, под която се оказа актрисата Албена Михова. В най-мистериозното шоу през есенния сезон, тя изпя последната си песен – Sober на Evanescence. Въпреки емоционалното изпълнение, Лъвът не успя да победи Шапката в решаващия двубой.

 

 

""

 

 

Талантливата актриса Албена Михова е позната на зрителите на NOVA и със запомнящото си превъплъщение на агент Марги в сериала „Полицаите от края на града“. Албена дълги години е част от актьорския състав на "Господари на ефира", играе в  трупата на Малък градски театър „Зад Канала“, както и на сцената на „Сълза и смях“, Младежки театър и други.

 

МАРИЯ И САШКА ВАСЕВА ДАВАТ ПАРИ НА БАЙ БРАДЪР, ЗА ДА НЕ МИЯТ ЧИНИИ

 

 

""

 

„Много любопитно, вълнуващо и емоционално беше за мен участието в това шоу“, сподели развълнуваната актриса, секунди след като свали маската на Лъва. Когато водещите я попитаха как е успяла толкова време да скрие тайната, че участва в „Маскираният певец“, тя през усмивка каза: „Беше изключително трудно да
я опазя, особено от сина ми. Случвало се е той да ме попита защо се прибирам събота вечер толкова късно и се чудех какво да му кажа. Даже реших да си измисля, че причината е любов“.

 

 

""

 

 

Гала, Мария Илиева и Герасим Георгиев – Геро от Панела познаха кой стои зад маската на лъва. 

 

 

Зрителите отново бяха свидетели на нововъдението в уликите – лична вещ, донесена от всяка маска, с уточнение от участниците защо даденият предмет е важен за тях. През изминалата седмица потребителите в социалните мрежи активно коментираха уловките зад донесените лични вещи, а за мнозина те бяха причината да сменят своите предположения кой се крие под маските.

 

 

""

 

Предметът на Албена Михова, който тя донесе на сцената, беше възглавница с формата на мечка. „За да видите как уважавам животните – имам всяко едно животно като възглавница”, сподели тя. 

 

Следващата събота – 9 ноември – шоуто влиза в своята решителна фаза. Всички оцелели до този момент маски влизат в битката за финала. Това ще бъде началото на похода към победата, като на сцената за първи път ще видим заедно маските на Розата, Кукерът, Пчелата, Гарванът, Бухалът, Шапката, Пилето и Принцесата.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции