<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29887" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шофьори прав...

Лъв напада 67-годишен мъж, завлича го със зъби като плячка (видео)

01 Май 2018
0 26198

Шокиращо видео показва как мъж на възраст е атакуван от голям лъв в парк сред дивата природа. Нападението се случва вчера в "Makarele Predator Centre" в Южна Африка, когато мъжът влиза в загражденията на голямата котка, докато наблюдатели се наслаждават на животното през оградата.

 

 

Лъвът забелязва мъжа, 67-годишния Майк Ходж, който е собственик на парка, и бързо го догонва до металната врата на съоражението.

 

 

Уви, мъжът не може да достигне до изхода и е завлякан като плячка от лъвът към вътрешността, където се намират дървета и храсти.

 

 

Посетителите на парка не могат да повярват на случващото се. Мъжът крещи, "Помощ, помощ, помощ". Свидетелите на случващото се също крещят, "Боже мой, боже мой". 

 

 

""

 

 

Лъвът спира да влачи мъжа и не е ясно дали мъжът е в състояние да помръдне. Малко по-късно се вижда, че е жив, но лъвът реагира веднага на действията му. 

 

 

Лъвът завлачва мъжа още по-навътре в храсталаците, докато не се чува огнестрелно оръжие, което го уплашва и той се отдръпва от плячката си.

 

 

Малко по-късно Майк е откаран в болница на няколко километра разстояние от парка и в момента той се възстановява от тежките наранявания. 

 

""

 

Приятел на Майк споделя с The Sun, че макар да е пострадал тежко, той не е загубил любовта към животните. Той казва, че Майк се е притеснявал, заради миризма, която идвала от заграждението и дразнела един от лъвовете, затова влязал лично да провери.  

 

Засега няма информация точно колко зле е ранен, но той е жив в болницата със семейството си. 

 

Съобщава се, че животното на име Шамба е било приспано след атаката. 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции