<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=84273" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: След разслед...

ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ: Как протече срещата на “Господарите” със служители на финансовата пирамида (3 ЧАСТ)

22 Февруари 2021
0 17633

Скъпи приятели, наскоро ви показахме нова порция подлъгани от финансова пирамида. Имената на фирмите са нови – „Финанс Инженеринг“, „Гранд Рисърч“ и „Фин Инженеринг“, но схемата и лицата, стоящи зад нея са старите ни познайници от „Глобал Маркетс“.

ЗАРАДИ БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ПРОКУРАТУРАТА: Финансова пирамида продължава да завлича хора с огромни суми (РЕПОРТАЖ)

Обърналите се към нас посетиха офиса на финансовите брокери и чуха нова порция празни обещания да им бъдат преведени пари, както и интересни обяснения за лиценза на компаниите. Справка показва, че нито една от фирмите не притежава лиценз нито от Комисията за финансов надзор, нито от Българската народна банка.

РАЗСЛЕДВАНЕ С ПРОДЪЛЖЕНИЕ: Как финансовата пирамида убеждава жертвите си (2 ЧАСТ)

 В трета част репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт посетиха офиса на „Финанс Инженеринг“. Там служителките се опитаха да излъжат, че фирмата се е преместила, но екипът ни не прие това обяснение, тъй като минути по-рано засегнати говориха с представители на компанията именно там.

Помолени да напуснат офиса, екипът ни и част от засегнатите изчакаха в коридора пред офиса. Там се срещнаха с кандидати за работа в новата фирма от пирамидата – „Гранд Спот Маркет“. След още около час пред офиса се появи и представител на рекламната агенция, обслужваща фирмите. Тя обаче категорично отказа още пред камерата ни да се свърже с Йордан Моллов или Кирил Джабаров. Два часа по-късно рекламният агент все пак се върна с обещание да осигури възможност за интервю с главните действащи лица в схемата. Дали обаче повярвахме на това обещание и какво се случи още на следващия ден, гледайте само на gospodari.com.

Сигнализирайте на gospodari.com и на телефон *3333 за всякакви подобни злоупотреби и измами. За разлика от Прокуратурата, ние не си затваряме очите.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции