Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Лятното разписание на автобусите в София предизвиква блъсканици, хората недоволстват (видео)
Лятното разписание на автобусите в София предизвиква блъсканици, хората недоволстват (видео)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
29.06.17
добавено
13296
прегледа

Скъпи приятели, новото ръководство на Център за градска мобилност уверено продължава политиката на наказване на онези софиянци, дръзнали да работят и през "отпускарския сезон".

 

 

Години наред линии бяха съкращавани и общата транспортна задача - намаляванa, и въпреки всичко тези "спестявания" не са били достатъчни, за да спестят на софиянци летните разписания. Очаквано - хората се разбунтуваха.

 

Решихме да ви покажем осем линии, претърпяли "оптимизиране" за летния трафик, с процентно съотношение на отпадналите коли спрямо общия им брой в зимното разписание.

 

 

 

И със зимните си разписания, градският транспорт на София е на санитарния минимум, а когато се налага да чакаш важна за града линия 20 или 30 минути в час пик, тогава няма как да не се запиташ "Кой и с какъв акъл ги мисли тези работи?".

 

Летните разписания в този си вид са вредна отживелица. Тормозът над пътниците в най-големите жеги трябва да се прекрати и градския транспорт да започне да изпълнява най-важната си функция - да превозва хората бързо, редовно и безопасно.

 

Това е автобус 11 в лятно разписания.

 

Хората са си свикнали да ги мачкат отвсякъде, та затова се нападат едни други, вместо да насочат вниманието си към реалния виновник - Център за градска мобилност.

 

Източник: Facebook.com/spasisofia