Лятото дойде в градината на клуб Once Upon a Time Biblioteka

22 Май 2020
0 1323

Градината на клуб Once upon a Time Biblioteka работи отново и това е събитие, което кара всички нас да крещим от радост. Защото чакахме толкова дълго отново да можем да излезем с приятели и да се радваме на пролетния ветрец, докато пием любимите си коктейли. Защото Животът ни се завръща към своята нормалност, в която да бъдеш с хората, които обичаш, на мястото, което обожаваш, отново е в реда на нещата. Защото сега повече от всякога имаме нужда от щастие.

А то, щастието, е много по-близко до култовия фонтан в Докторската градина.

И спокойно можем да кажем, че в градината на Библиотека всичко си е същото. И уютната атмосфера, и първокласното обслужване, и менюто.

Всъщност, дори масите не са разместени, защото и преди те бяха така подредени, че всеки гост да има своето лично пространство и уединение, далеч от градския шум в центъра на София.

Никога не е било необходимо да имаме конкретна причина, за да се радваме на дните и нощите си, но сега, в случай, че ни трябва такава, я имаме. Затова нека празнуваме. Отговорно и със стил, както подобава в градината на клуб Once Upon a Time Biblioteka.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции