<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=64727" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Доналд Тръмп ...

Магаренце и стопанинът му се разревават от радост като се виждат за пръв път след карантината (видео и снимки)

22 Май 2020
0 12841

Кадри в DailyMail ни показват как мъж се събра отново с любимото си магаре след два месеца без да се виждат по време на ограничителните мерки заради коронавирус в Испания.

Исмаел Фернандез нямал търпение да посети семейството си във фермата им в Малага, Испания по-рано тази седмица, след като правителството реши да отпусне мерките срещу Covid-19. Това за 38-годишният мъж значело да види за първи път брат си, но също така и любимото си магаренце Балдомера.

Трогателното видео ни показва срещата очи в очи между двамата приятели за първи път. Среща, която кара Исмаел да избухне в сълзи, а Балдомера да надава оглушителен рев.

Исмаел първоначално нямал представа каква ще бъде реакцията на Балдомера щом го види, затова и записал с телефона си сцената. Кадърът започва с магаренцето, което бавно се изкачва по стръмния склон към стопанина си, който разрошва козината по главата на питомницата си, питайки я къде е ходила.

„Не се срамувам от това, че ме чувате да плача, защото това, което виждате е най-безусловната проява на любов и привързаност, която може да съществува”, написа Исмаел във Facebook под снимката си с Балдомера.

Забраниха на дебели туристи да се качват на магаретата-таксита в Испания

„Балдомера също като че ли се разплака, като ме видя в това състояние. Това е най-затрогващият момент, който съм изпитвал в живота си досега”, допълни маркетинговият директор.

Арнолд Шварценегер и понитата му призоваха да си останем вкъщи (видео и снимки)

Реакцията на публикацията му, която достигна хиляди споделяния, накара Исмаел да създаде профил в Instagram с потрбителското име Baldomerayyo (Балдомера и аз)

Източник: DailyMail

Снимки: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции