<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=66510" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Големият фин...

Маги Халваджиян направи шоу в социалните мрежи и демонстрира перфектна форма (видео)

12 Юни 2020
0 9409

Продуцентът на “Като две капки вода” показа нагледно в социалните мрежи, че въпреки че осмият сезон на най-гледаното телевизионно предаване наскоро приключи, шоуто все така продължава!

Големият финал на “Като две капки вода” е привлякъл рекордните над 2,5 милиона зрители (видео)

Маги демонстрира перфектна форма и настроение, като направи номер, на който дори олимпийският шампион по спортна гимнастика Йордан Йовчев би изръкопляскал.

Не е за пренебрегване фактът, че господин Халваджиян е завършил Московското цирково училище, но имайки предвид, че това се е случило преди немалко време, “каскадата” си заслужава овациите!

Самият той е написал в инстаграм профила си: “На 53 явно още ме бива!“, така че спокойно можем да издадем възрастта му, както и открито да му завидим за гъвкавостта и добрата форма. Ние от екипа на “Господарите” като цяло сме по-млади, но току ни сецва кръста или пък ни понаболва ишиаса. А подобни скокове за нас биха били животозастрашаващи, затова категорично са ни забранени лично от доктор Радева!

Пожелаваме на Маги още по-успешен девети сезон на “Като две капки вода” догодина, като и дотогава разчитаме на него, за да не забравяме какво значи истинско шоу!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции