Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Маги Халваджиян обмисля да съди чиновници за лоши пътища
Маги Халваджиян обмисля да съди чиновници за лоши пътища
Вземи EMBED
Loading the video...
07-12-18
добавено
16969
прегледа

Продуцентът Маги Халваджиян заяви, че обмисля да спре да плаща данъци и да съди общински чиновници за лошите пътища.

 

Повод за коментара му, публикуван във Facebook, стана инициатива на жители на столичния район Панчарево собственоръчно и със собствени средства да закърпят шосето между кварталите Горубляне и Панчарево. Те заснеха работата по запълването на дупка и публикуваха снимките, споделени и от продуцента.

 

Маги Халваджиян заяви, че обмисля да съди администрацията на същия столичен район за несвършена работа по друг път, за който той сигнализира от години.

 

„Обмислям да спра да плащам данъци! До колкото знам се плаща само за свършена работа! От 10 години сигнализирам за подобен път в същата община! Нулев резултат! Все нямат пари! Накрая ще спра да плащам данъци, и ще заведа дело срещу общината! Писна ми аз винаги да имам пари за данъци, а те никога да нямат за пътя!“, коментира продуцентът.