<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38233" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Погром и десе...

Майката на детето, затиснато от метална врата: Чух само пищене, не можеше да диша! (видео и снимки)

14 Юни 2019
0 5826

Майката на детето, което беше затиснато от метална врата в двора на спортното училище в Пазаржик, разказва пред "Дарик" за ужаса от преживяното. По думите ѝ на площадката снощи е имало страшно много деца.  

 

 

МЕТАЛНА ВРАТА ЗАТИСНА 5-ГОДИШНО ДЕТЕ НА СПОРТНА ПЛОЩАДКА В ПАЗАРДЖИК

 

 

"Те са две игрища. От голямото отидохме към по-малкото. Там обаче имаше много по-големи деца и решихме да се върнем обратно. Ние с брат му преминахме, а 5-годишният ми син остана зад нас. Вратите бяха почти отворени", спомня си майката. Тя уточни, че детето е дръпнало вратата малко, за да може да премине и тежкият метален елемент е падал върху него.

 

 

""

 

 

"Аз чух само пищене и викането му. Върнах се, но това се оказа страшно тежка врата и аз не можех да я повдигна. Един мъж, който бягаше наблизо, дойде и помогна от другия край на игрището, за да вдигнем вратата. Детето не можеше да диша. Всичко го болеше. Целият беше в синини и охлузен", разказва още майката. 

 

 

ДЕТЕ ПОСТРАДА, СЛЕД КАТО ФУТБОЛНА ВРАТА ПАДНА ВЪРХУ НЕГО НА СПОРТНА ПЛОЩАДКА

 

 

Мъжът, който вдига тежката врата, предлага да заведат 5-годишното дете веднага в болница.  

 

 

""

 

 

"Приеха ни веднага по спешност. Направиха ни цялостен рентген. Ключицата му е счупена. Ръката му е обездвижена в момента. Главата му е отекла. Не мога да разбера как може на едно място с толкова много деца, да се случи нещо подобно", коментира още майката.   

 

 

От Областната болница в Пазарджик потвърдиха, че момченцето е със счупена ключица, която е шинирана, и няколко по-леки наранявания. Не се налага да бъде оперирано, но заради фрактурата е настанено в Хирургичното отделение, където ще остане няколко дни под лекарско наблюдение.

 

 

Източник: Дарик 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции