<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=85523" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 20-годишен стр...

Майката на младежа, стрелял по заведение в Бургас: Той просто се е шегувал! (видео)

16 Март 2021
0 2942

Майката на младежа, който стреля по витрините на заведение в Бургас, заяви, че той и приятелите му “просто са излезли и са се шегували. Той не е разбрал, че е уцелил заведението“. По нейните думи пистолетът, който е носел синът ѝ, е „пластмасов със сачми да гонят котките и гларусите“, заявила е тя пред bTV.

Според нея не е имало опасност да нарани някого, защото „тук всичко е дървета“. Тя е категорична, че синът ѝ не е правил проблеми и не вярва да я лъже за случилото се.

20-годишен стреля по прозорците на заведение в Бургас, бил ядосан, че затваря (снимки)

Припомняме Ви, че 20-годишен младеж стреля в бургаско заведение, ядосан, че трябва да затвори заради мерките срещу Covid-19.

Инцидентът е станал на 8 март, но собствениците на заведението са подали сигнал в полицията едва няколко дни по-късно. За щастие няма пострадали.

„Въпросните младежи не били много щастливи от факта, че трябва да напуснат заведението, но един от тях особено агресивно е демонстрирал своята неудовлетвореност от така стеклите се обстоятелства. Извадил е пистолет, който до този момент е бил запасан на колана му. Произвел е няколко изстрела по панорамния прозорец на заведението“, обясни говорителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева.

По нейните думи поведението на извършителя „говори за нисък праг на поносимост и високо ниво на агресия“.

„Не го оправдавам, но не могат да го изкарват най-големият престъпник”, заяви още майката на извършителя. “По никакъв начин не е ангел“, каза майката, според която собствениците на заведението са подали сигнал до полицията, за да „могат да си оправят стъклото“, а синът ѝ ги е търсил, но не е могъл да се види с тях.

Управителят на заведението Добринка Французова потвърди, че младежът не е правил проблеми в заведението и не е отказал да си тръгне.

„Момчето ми се извини. Щетите са само материални“, каза Французова. По случаят е образувано досъдебно производство.

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции