<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=89436" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж пребори д...

Майка веган излови бившия си съпруг, че храни дъщеря им с пилешки хапки зад гърба ѝ

18 Май 2021
0 1270

Майка веган остана ужасена, след като откри, че бившият ѝ съпруг храни зад гърба ѝ дъщеря им с пилешки хапки, пише DailyMail.

Жената, за която се смята, че живее в САЩ, обясни в мрежата Reddit, че споделя попечителството с бившия си съпруг, с когото са разделeни от година и три месеца, след като той ѝ изневерил.

Жена хвана гаджето си в изневяра, благодарение на функция на iPhone (видео)

По думите ѝ, първоначално тя станала веган, за да отговори на изискванията на партньора си, който не е искал животински продукти в дома им и строго контролирал диетата ѝ, докато била бременна.

Въпреки раздялата, породена от изневярата на бившия си, майката на 8-годишното момиче, чието име също не се споменава, споделя, че двамата се разбирали добре и съвместното отглеждане на детето им се получавало до момента, в който веднъж дъщерята се прибрала от дома на баща си.

“Докато пътувахме в колата, тя поиска да хапне и аз ѝ дадох портфейла си при спиране на будката за храна, очаквайки тя да си купи обичайните зеленчукови менюта, които яде от години”, разказва тя.

Най-неочаквано като се прибрали у дома майката забелязала, че дъщеря ѝ скришом похапва нъгети иззад купата със супа.

“Тя се ядоса като ѝ обърнах внимание и започна да вика, че едва ли не я мразя, което изобщо не беше вярно – чисто и просто бях изненадана, че яде месо.”

Така тя узнала, че бившият ѝ партньор е хранил зад гърба ѝ дъщеря им с пилешки хапки и дори я подтиквал да пита майка си дали я мрази за това, че яде месо.

Вегани, рискували живота на бебето си с растителна диета, избегнаха затвор

Според разказа на майката тя е доволна, че детето ѝ е избрало своя собствена диета, но е възмутена от бившия си, че поощрявал промяната скришно и зад гърба ѝ.

Немалко потребители в мрежата обаче се възмутиха от разказа на майката като я нападнаха за опита ѝ да контролира според собствените си убеждения храната на детето.

Източник: DailyMail

Снимки: Pixabay

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции