<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=64533" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отвлечен на 2-...

Майка все още кърми синовете си на 5 и на 2 години, щяла да продължи докато станат на 8 (снимки)

20 Май 2020
0 53159

25-годишнаата Лора Смит от Мичиган, САЩ продължава да кърми синовете си Джоел, на 5, и Бенет, на 2 години, три пъти дневно и смята, че това е разковничето за доброто задраве на децата ѝ, пише DailyMail.

По думите ѝ, синовете ѝ никога до този момент не са боледували от грип и не познават вкуса на лекарства и медикаменти, благодарение на майчиното мляко. Тя смята и занапред да кърми своите момчета, докато навършат 8 години, пренебрегвайки критиките на приятели на семейството и на непознати.

“Хората не осъзнават колко витамини и полезни вещества се съдържат в майчината кърма”, смята Лаура. „Поставила съм си граница до 8-годишната им възраст, но ако те не поискат сами да се откажат дори тогава, то и аз няма да кажа „не”.”

Тя споделя, че лекарите я посъветвали да спре кърменето при навършването на шестия им месец, но когато моментът за Джоел дошъл, тя осъзнала, че не може просто да го лиши от това.

„Майка ми кърмеше мен и останалите деца докъм 4-5-годишна възраст, така че това се пренесе върху мен при отглеждането и на моите деца”, разказва тя. „Дори когато започнах да захранвам Джоел с каша от сладък картоф, той продължи да суче 6 пъти дневно.”

20-годишна майка “накърми” бебето си с изкуствен тен за тяло (снимки)

Въпреки реакциите на хората, Лаура продължава да кърми децата си дори на публични места и смята това за напълно осъзнат и естествен избор.

Аржентинска полицайка накърми изоставено бебе и стана звезда в интернет (видео)

„Сега избягвам да ги кърмя в търговските центрове, тъй като има твърде много хора, които се вторачват в мен и не искам да се занимавам с обяснения. Предпочитам да изчакам, докато влезем в колата или се приберем вкъщи.”

Млада майка кърми бебето си, докато шофира по натоварена магистрала (видео и снимки)

„Хората”, смята тя, “имат сериозни пропуски в обучението относно захранването на малките деца и аз намирам за важно да им разяснявам ползите. Зная, че в обществото ни витае стигма относно тези неща, но се надявам един ден това да се промени”, обобщава Лаура.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции