Майка забравила количката с бебето си в трамвай в София

February 21, 2020
49 168
Коментари: 0

Разсеяна майка забравила детето си в количка в трамвай в София. За абсурдния случйи става ясно от справка за загубени вещи в градския транспорт на големите градове у нас, пише “24 часа“.

 

 

Необичайната история се разиграла преди два месеца в трамвай №22. Жената установила, че е забравила бебето си, едва когато се прекачила на следващия трамвай, разказаха от Центъра за градска мобилност (ЦГМ) и уточниха, че благодарение на бързата реакция на ватманите случката е преминала без по-тежки последствия. Те са се свързали с диспечерите на ЦГМ и оттам направили връзка за изгубеното дете.

 

 

 

 

Преди време пък разсеяни родители, прибиращи се от чужбина забравили бебето си на летище София. В Бургас пък преди години чистачка намерила под седалките на автобуса от градския транспорт изгубен портфейл с 600 лева и пликче с дрога, а до тях скътана и личната карта на собственичката. Във Варна пък има случаи на забравени домашни любимци в автобусите в града.

 

 

 

Най-много са мобилните телефони, които изпадат от джобовете на по-разсеяните пътници. В Стара Загора има куриозна случка. Преди две години на служителите им се наложило близо седмица да отглеждат прасенце, забравено в чувал на автограта.

 

 

Източник: 24 часа

Коментари

Реакции

LIVE | Вторник | 18:00 ч.: Бойко Борисов и ген. Мутафчийски ще отговарят на вашите въпроси във FB страницата ни!