<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=57336" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Планиран лаг...

Майка и син пребориха заедно рака, след като и двамата бяха диагностицирани преди 4 години (видео и снимки)

09 Март 2020
0 5012

В Англия млада майка и нейният син успяха да се преборят с рака и да се върнат към живота, след като преди 4 години и двамата бяха диагностицирани с коварната болест, пише ladbible.com.

 

 

Вичи Ригби била диагностицирана с колоректален рак в четвърта фаза през есента на 2016 г., а само четири месеца по-късно синът ѝ Джордж получава диагноза остра лимфобластна левкемия. Въпреки това, след четири години лечение, включително операция, лъчетерапия и химиотерапия, днес и двамата са здрави.

 

 

Майка и син пребориха заедно рака, след като и двамата бяха диагностицирани преди 4 години (видео и снимки)

 

 

 

Вичи каза: „Когато ми поставиха диагнозата, това беше огромен шок и първата ми мисъл беше за момчетата. Предположих, че резултатът ще бъде лош, като се има предвид сериозността на заболяването. А когато и на Джордж беше поставена диагноза… трудно е да се изкаже с думи какво изпитах.”

 

„Спомням си, че мислех, че сега трябва да се надяваме на две чудеса, за да можем и двамата да се оправим”, споделя още жената.

 

Джордж, осемгодишен, бил подложен на лечение в Кралската болница в Уорчестършир, където наскоро имаше възможност да отпразнува излекуването си. Това се случва само броени месеци, след като майка му Вичи също е била излекувана и изписана от болницата.

 

 

Източник: ladbible.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • James Sidhusen

    09 Март 2020

    +1

Реакции