Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Майка кърми бебето си на пода във влак, никой не ѝ отстъпва място (снимки)
Майка кърми бебето си на пода във влак, никой не ѝ отстъпва място (снимки)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
08-22-19
добавено
14469
прегледа

Млада майка във Великобритания критикува "невнимателни" пътници, които отказаха да ѝ отстъпят място в претъпкан влак, принуждавайки я да седне на мръсния под, за да накърми бебето си, съобщи The Daily Mail.

 

Софи Молино, на 22 години, пътувала от Шорпшайър до Лъдлоу Касъл, отивайки на разходка с партньора си Роб Муур и техния едногодишен син Честър Муур, когато се наложило да водят битка за място във влака.

 

 

 

 

Двойката останала изумена, че никой от 50-те пътници във вагона, в който се качили, не предложили на Софи да отстъпи мястото си, за да седне тя със своето бебе. Те били принудени да останат прави в коридора по време на 30-минутното си пътуване, като дори се наложило майката да седне на мръсния под, за да нахрани детето. 

 

 

 

 

Въпреки, че двойката минала с бебешката количка през целия вагон, никой не станал от мястото си да отстъпи на майката. 

 

"Имаше около 50 човека", разказва Софи, "но никой не се помръдна. Накрая застанахме в коридора между вагоните, така че ни виждаха и от двете страни, но всички си седяха и никой не стана. Беше доста шокиращо. Ние нямаме кола, така че винаги пътуваме с обществен транспорт."

 

 

 

 

Мис Молино каза още, че хора са минавали покрай тях, за да ползват тоалетната на влака и са я видяли как кърми бебето си, но все така никой не ѝ е предложил да седне на неговото място поне докато детето се храни. 

 

 

 

 

"Повече се притеснявах за безопасността на Честър", добави майката. "Нямам проблем да кърмя на публично място, но ако партньорът ми не беше с мен в тази ситуация, най-вероятно щях да се почувствам доста неудобно." 

 

"Надявам се хората да бъдат по-внимателни за в бъдеще, би трябвало просто да се подразбира, че е редно да отстъпиш място на майка с малко дете", приключва разказа си Софи.

 

 

 

Източник: The Daily Mail