<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77425" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пълна карант...

Майка на две деца беше хваната зад волана часове след като съдът ѝ наложи забрана да шофира (снимки)

07 Ноември 2020
0 7055

Майка на две деца с влязла в сила забрана да шофира била забелязана зад волана на собствената си кола същия ден след гледането на делото в съда, пише LadBible.

Симара Кнопка била изправeна пред съда на Голям Манчестър в Англия затова, че предизвикала челен сблъсък с друг автомобил, след като шофирала в насрещното платно, докато следяла навигацията в телефона си.

Родената в Бразилия 39-годишна жена, която работи като домакин в хотел, нямала валидно британско свидетелство за правоспособност и получила от съда забрана да шофира за срок от 2 години. Още същия ден обаче, Кнопка била засечена да управлява собствения си автомобил “Пежо” 208, след като първоначално се била качила в колата като пътник.

За повторното си нарушение тя е заплашена да попадне зад решетките за срок от шест месеца.

В деня на катастрофата майката на две деца шофирала колата на сина си. Проверка на полицията след инцидента показала, че преди това жената била изпила две чаши вино. Срещу нея било повдигнато обвинение за опасно шофиране и предизвикване на ПТП.

Тестовете показали по-ниски нива на алкохол от предвидените в закона, затова обвинението било по-меко и засегнало обстоятелството, че дамата шофирала, докато гледа в телефона си, с което предизвикала катастрофата.

Симара Кнопка притежава бразилска шофьоркса книжка от 17 години, но изглежда не намерила за необходимо да си извади валиден документ за Обединеното кралство. Това не ѝ попречило обаче да си купи кола и дори да я използва за ежедневните си нужди.

Източник: LadBible

Снимки: Cavendish Press

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции