<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=89901" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фитнес инстр...

Майка ражда тризнаци с разлика от пет дни между първото и вторите две бебета (снимки)

26 Май 2021
0 446

Майка на тризнаци от Ню Йорк държи световния рекорд за най-дълъг интервал между ражданията им, пише DailyMail.

33-годишната Кайли ДеШейн от Ню Йорк родила своите тризнаци в различни десетдневки, като първото от бебетата се появило на 28 декември 2019-та, а второто и третото дошли на бял свят пет дни по-късно.

В момента тя държи световния рекорд за най-дълъг интервал между раждането на тризнаци, след като победи предишния такъв от два дни.

След като първородният тризнак Сиан се родил преждевременно на 22-та седмица от бременността на Кайли с много нисък процент шансове да оцелее, докторите се опитали да задържат другите две бебета в корема на майката колкото се може по-дълго, за да увеличат шансовете им. Пет дни след раждането на Сиан обаче, Кайли родила и другите две тризначета – Роуън и Деклан и всички те сега са живи и здрави 17-месечни бебета.

Кайли и Брандън от години се опитвали да заченат и в крайна сметка се решили майката да се подложи на ин витро процедура. Преди раждането на децата им, двамата имат един осиновен син – Холдън, който е на седем години и една доведена дъщеря Невеа, на 12 години.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции