Следва: Двама мъже от...

Майка на шест деца е напът да роди още две преди да е навършила 28 години (видео и снимки)

13 Май 2020
0 4106

Майка на шест деца от Австралия очаква скоро да роди близнаци преди да е навършила 28 години, пише DailyMail.

27-годишната Хлои Дънстън от Пърт, Австралия и съпругът ѝ Роан са се сдобили с три деца още преди тя да навърши 23 години – Евън, на 8, Ото, 7 и Феликс, 6, последвани от тризнаците Руфус, Ханк и Пърл, на близо 5 години.

Майка на четиризнаци показа снимки преди и след раждането

Две нови бебенца ще се присъединят към семейството на Хлои през ноември тази година. Всичките ѝ деца са заченати по естествен начин.

Майка роди за втори път близнаци в Деня на влюбените през пет години (снимки)

„След като се получиха усложнения при  бременността ми с тризнаците, е малко плашещо отново да очаквам повече от едно дете, но от друга страна съм много развълнувана”, сподели майката.

Хлои е заснела видео, в което съобщава на децата си добрата новина. Те откликнаха по различен начин: от щастливо кикотене –  до обърканост.

„Искам да сложа бебето в скута си”, заявил един от по-малките синове на Хлои – Руфус и добавил: „Искам да му викам Тако… и искам да си имам сестра.”

Майката споделила новината насаме с всяко едно от децата си, за да им даде нужното време да осъзнаят, че ще бъдат по-големи брат или сестра.

Бременна майка на 21 деца ще ражда в една и съща година с 18-годишната си дъщеря (видео и снимки)

Тя сама ги обучава вкъщи и въпреки, че ежедневието ѝ е доста натоварено, идването на бял свят на нови ученици не я плаши, а я изпълва с трепетно очакване. Хлои споделя, че обикновено с децата прекарват много време с приятели в различни дейности и пътешествия на разни места, но не и сега, когато са в сила мерките срещу разпространението на Covid-19.

„На нкого може да се стори прекалено да имаш кариера, да водиш училищни занимания, да помагаш с домашните, но ние се справяме заедно”, разказва тя. „И щом се справяме до момента, това означава, че можем да увеличим времето, посветено на семейството ни, тъй като то е наистина важно за нас.”

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции