<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=73871" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Цвета Караян...

Майка от “Системата ни убива”: Не ни допуснаха до тоалетната на НС, за да не се барикадираме там (видео)

19 Септември 2020
0 5172

Майка от сдружението “Системата ни убива” заяви в предаването “Тази събота” по bTV, че гардовете от НСО не са допуснали протестиращите до тоалетната в сградата на Народното събрание, за да не се барикадират там.

“Всеки един от нас искаше просто да входира исканията на протеста, за да не продължат конспирациите на управляващите, че те не знаят какво иска протестът и ние сме просто едни лумпени, които там си седят. Тези лумпени, които пуснаха на 2 септември – не бяха от хората на площада“, обясни Димитрина.

Майка от &#8220;Системата ни убива&#8221;: Не ни допуснаха до тоалетната на НС, за да не се барикадираме там (видео)
Снимка: БулФото

„Искахме да обясним исканията на протеста, това беше единствената ни цел. Нашето заинатяване беше инспирирано единствено от агресивното поведение на гжа Караянчева“, каза Димитрина и добави, че след случката достъпът на граждани до сградата е бил окончателно прекратен.

Цвета Караянчева: Мая Манолова гради кариера чрез „Системата ни убива“ (видео)

Майка от &#8220;Системата ни убива&#8221;: Не ни допуснаха до тоалетната на НС, за да не се барикадираме там (видео)

„В един момент, след няколко часово стоене, на нас ни беше отказан достъп до тоалетна, но Христо – той е на 24 г., да, беше с памперс, но не си представяте, че този памперс може да издържи цял ден, това е възрастен човек“, каза майката и добави, че според нея достъп им бил отказан, за да не се барикадират в тоалетната, но те не са имали подобно намерение, а тези действия са изключително обидни.

Разпространиха кадри отвътре от изхвърлянето на майките от Народното Събрание (видео)

На въпрос дали майките на деца с увреждания са били употребени в протеста от Мая Манолова и БСП, Димитрина заяви:

“Не, аз не се чувствам употребена. Аз знам, че тези хора, които ние сме дръзнали да подкрепим, по някакъв начин са подкрепили нас и нашата кауза, а всъщност и нашите деца.”

Видео: bTV “Тази събота”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции