<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40325" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Поне 10 тийней...

Майка пробяга 42 км маратон с количка с трите си деца (видео и снимки)

01 Септември 2019
0 2728

Синтия Арнолд най-вероятно може да тича по-бързо от вас, при това докато бута тройна количка с децата си в нея, пише сайтът runnersworld.com.

 

Тя успя да пробяга 42 километровия маратон на Мисури за 3 часа и 11 минути, заедно с трите си деца – на 6, на 4 и на 1 годинка. 

 

 

""

 

 

 

И това не е първият път, в който 35-годишната майка извършва такова геройство. Миналата година тя подобри рекорда на Гинес за най-бърз полумаратон, докато бута тройна детска количка на Полумаратона Мисула в Монтана.

 

Тази година тя се завърна с още по-голяма цел – да постави нов рекорд на Гинес за най-бързо бягане с три деца на цял маратон. 

 

 

""

 

 

За да подобри предишния рекорд, Синтия Арнолд трябваше да завърши 42 километровото бягане за 4:06 часа. Тя разгроми това постижение, като успя да финишира за 3 часа и 11 минути, въпреки факта, че сега децата ѝ са с една година по-големи и значително по-тежки от времето на миналия ѝ рекорд. В момента трите деца заедно тежат около 60 килограма, а като прибавим и теглото на количката се получава тежест за бутане от над 80 килограма. 

 

Майката казва, че когато тича заедно с децата, те се забавляват толкова, колкото и тя, освен в моментите, в които подремват. 

 

"Публиката ме поддържаше изключително много", разказа Синтия. "Бях трогната от това колко много хора викаха за мен. Една жена ми каза: "Чета за теб цяла година. Давай, мамче!" 

 

 

Източник: runnersworld.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции