<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=72787" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Руски военен ...

Майка пропадна през тавана в стаята на дъщеря си, докато тя записва вайръл видео (видео)

04 Септември 2020
0 7301

Нищо неподозиращо момиче от САЩ записва вайръл видео в Tik Tok, когато таванът над главата ѝ се пробива и оттам пропада майка ѝ от горния етаж, показа The Independent в зрелищно видео.

Всеки, който е записвал клипче за социалните мрежи в домашни условия, знае колко е важно да имаш тишина и спокойствие, както и колко трудно е да се постигне то, особено когато си в дома на родителите си.

В това видео, което впоследствие става част от предизвикателството #FreezeFrameChalenge Лиз Сан Милан репетирала пред камерата музикално парче от популярен мюзъкъл, с който се готвела да участва на кастинг в Ню Йорк.

Малко след като започва вокалната си партия, Лиз се стряска от силен шум, а миг по-късно тавана се разцепва и оттам пропада кракът на майка ѝ.

Ново TikTok предизвикателство за “чупене на череп” заплашва живота на децата (видео)

По-късно тя обяснила, че над стаята ѝ има таванско помещение, където майката е търсила забравен куфар, но вместо да стъпи върху гредите, кракът ѝ е уцелил таванските летви, които не са издържали тежестта и са се счупили.

Гол мъж нахълта по погрешка при майката на гаджето си заради TikTok предизвикателство (видео и снимки)

“Майка ми се увлича да чете публикации и коментарите под тях”, отбелязва Лиз и допълва, че въпреки зрелищното пропадане, жената се е отървала без сериозни наранявания.

Видео: TikTok/ lizjsm_

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции