Следва: Гришо ще игра...

Майка роди за втори път близнаци в Деня на влюбените през пет години (снимки)

27 Февруари 2020
0 155

Джоана Грегъри от Западен Уелс приветства раждането на своите втори близнаци, при това отбелязвайки една изключително куриозна случайност. 40-годишната майка, на общо четири деца, роди момиченца отново точно на деня на Свети Валентин за втори път през пет години, пише Daily Mail.

 

 

 

 

През 2015 година Джоана родила близнаците Лола и Лекси в Деня на влюбените, а тази година отново същият късмет споходил семейството при появата на Ава и Ела. 

 

 

 

 

Терминът за раждането на Ава и Ела бил 7 април, но бебетата се родили осем седмици по-рано, точно на петия рожден ден на по-големите си сестри.

 

 

 

 

Майката Джоана дори се пошегувала с партньора си Крис Ловъл, че сега няма никакво извинение да пропусне Деня на влюбените, защото оттук нататък в дома им ще честват цели четири рождени дни на тази дата.

 

 

БРЕМЕННА МАЙКА НА 21 ДЕЦА ЩЕ РАЖДА В ЕДНА И СЪЩА ГОДИНА С 18-ГОДИШНАТА СИ ДЪЩЕРЯ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Щастливата майка споделя, че ранното раждане на Ава и Ела било “чудесна изненада”, но и трудности не липсвали. Новородените бебета трябвало да бъдат включени на кислород, за да продължат развитието си нормално и се наложило да прекарат няколко дни в интезивно отделение.

 

 

 

 

 

Лола и Лекси също били мънички при раждането преди пет години, но сега Ава и Ела били дори по-слаби. Майката на близнаците разказва също, че те били толкова крехки и малки, че през първите три дни тя нямала право да ги държи изобщо.

 

 

МАЙКА ПРОБЯГА 42 КМ МАРАТОН С КОЛИЧКА С ТРИТЕ СИ ДЕЦА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Джоана и Крис сега са изключително благодарни за грижите на медицинските екипи, спасили живота на техните новородени дъщери.

 

 

 

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции