Следва: Кмет в Перу с...

Майка роди четиризнаци в разгара на пандемията от Covid-19 в САЩ (видео и снимки)

21 Май 2020
1 1444

Майка роди еднояйчни четиризнаци в САЩ по време на пандемията от коронавирус и след два месеца, прекарани в болница в Далас, Тексас си прибра бебетата у дома, пише LadBible.

35-годишните Джени Мар и съпругът ѝ Крис се сдобили със синове четиризнаци на 15 март, тъкмо в момента, в който по-голямата част от жителите на САЩ били поставени под ограничителните мерки заради пандемията.

Новородените прекарали общо два месеца в “Презвитерианската болница” в Далас и “Дома за специални грижи”, и едва сега гордите родители най-накрая успяха да приберат момчетата си  у дома.

Харисън Фой, Хенри Уилямс, Хъдсън Пери и Харди Смит Мар се родили преждевременно с пет седмици преди очакванията.

В публикация във Facebook Джени изказа благодарност на медицинския персонал за грижите с думите:

„Бях много разтревожена, че ще трябва да прекараме толкова дълго време в болница! Имахме насреща най-невероятните сестри и доктори, с които успяхме да станем приятели за цял живот.”

Born at 28 weeks and 4 days the Marr quads arrived on March 15th. It was 5 weeks earlier me than we had expected, and i…

Публикувахте от Jenny Marr в Вторник, 12 май 2020 г.

„Да родиш толкова бебета по време на глобалната пандемия си е доста сериозно преживяване. Всички в “Презвитерианската болница” на Далас ни поставиха под приоритетни грижи и ни осигуриха пълна безопасност. Надявам се само, че един ден ще мога да прегърна всеки от членовете на екипа и да кажа „Благодаря!”

Майка роди за втори път близнаци в Деня на влюбените през пет години (снимки)

Four identical babies who were born during the COVID-19 pandemic are finally home! Hudson, Harrison, Henry and Hardy…

Публикувахте от Texas Health в Неделя, 17 май 2020 г.

В публикация на страницата на болницата се казва, че „Джени и Крис нямат в родословието си друг случай на близнаци. До момента са документирани едва 72 случая на спонтанна бременност с четиризнаци в САЩ.”

Младо семейство с репродуктивни проблеми изведнъж се сдоби с петзнаци (снимки)

Вероятността за забременяване с четиризнаци се оценява като един на 15 милиона случая.

Източник: LadBible

Видео: KETKnbc

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции