<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=65003" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дете запазва ...

Майка хвърли бебето си на пода в хотел след скандал с гаджето си (видео и снимки)

26 Май 2020
1 21463

Покъртително видео от охранителна камера показва как млада италианска майка изхвърля бебето си на пода след скандал с гаджето си, пише DailyMail.

Неизвестната майка, която отседнала в хотел в Румъния след забраната за придвижване заради пандемията с коронавирус, бе забелязана да хвърля бебето си на пода в гнева си след скандал  с нейния партньор.

Инцидентът е станал в Тимишоара, западна Румъния. Според местни медии жената е отседнала в хотела след раждането на детето. Тя пристигнала в Тимишоара скоро преди това, за да посети 38-годишния си приятел и баща на бебето.

По данни на медиите бебето се е родило преждевременно и е било поставено под медицински грижи в родилната болница „Бега”, която е разпределена за случаи на Covid-19, а по-късно с майката са били транспортирани в друга болница преди да бъдат изписани.

Но тъй като младата майка не могла да замине обратно за Ломбардия, откъдето е пристигнала, била принудена да отседне в хотел, а разходите по престоя ѝ били поети от нейните родители, сочат още данните.

Майка изхвърля новороденото си бебе в канал, бездомни кучета го спасяват (видео)

Бащата на бебето ги посещавал регулярно, но често от това следвали скандали, преди да се случи инцидентът.

След случилото се бебето е настанено в неврохирургично отделение поради вероятност от сериозни наранявания от падането и е установено мозъчно сътресение.

Междувременно 21-годишната майка, която вече имала 3-годишно дете в родната Ломбардия, е задържана в следствен арест, докато трае разследването.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции