<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=74849" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Доналд Тръмп ...

Майкъл Мур обвини Тръмп, че лъже за заразяването си с Covid-19, за да отложи изборите

03 Октомври 2020
0 1139

Режисьорът-документалист Майкъл Мур обвини президента на САЩ, че е “професионален лъжец”, след като в петък държавният глава на Съединените щати обяви през профила си в Twitter, че се е заразил с коронавирус, пише DailyMail.

66-годишният филмов автор и активист-левичар убедено смята, че президентът Тръмп лъже за разболяването си от Covid-19 в стремежа си да си спечели симпатия сред избирателите, за да повъзвърне предизборните си показатели, а защо не и да опита да отложи вота за след 3 ноември.

Мур смята, че Тръмп навярно има коронавирус, но това не отменя ангажимента му пред гражданите за решенията, които предприе по отношение на пандемията.

Майкъл Мур обвини Тръмп, че лъже за заразяването си с Covid-19, за да отложи изборите

74-годишният президент днес постъпи на лечение във военномедицинския център “Уолтър Рийд” в Мериленд, където ще остане под лекарски грижи заради усложнения с дишането.

Доналд Тръмп влезе в болница (видео)

Той и първата дама Мелания обявиха, че са се заразили с Covid-19 в ранните часове в петък. По-късно от Белия дом поясниха, че Тръмп е развил кашлица и има висока температура.

Въпреки това, авторът на “9/11 по Фаренхайт” остава скептик за реалното здравословно състояние на президента и настоява, че той “трябва да остане жив и да отговаря за действията си” пред американците.

Майкъл Мур обвини Тръмп, че лъже за заразяването си с Covid-19, за да отложи изборите

Според Мур, президентът Тръмп и друг път е послъгвал за здравословното си състояние.

„Тръмп има богата история в лъжите за здравето си. Дългогодишният му лекар в Ню Йорк, д-р Борнстейн, призна преди няколко години, че Тръмп е продиктувал перфектното си „лекарско писмо“ по време на предизборната си кампания през 2016 г. “, твърди той.

Схватката Тръмп – Байдън: титаничен сблъсък без титани

Шумният активист против Тръмп заяви, че смята поведението му сега за схема за отлагане на изборите, тъй като социологическите проучвания показват, че той продължава да изостава от съперника си Джо Байдън.

Източник: DailyMail

Видео: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции