<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=78949" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кубрат Пулев ...

Майк Тайсън бил напушен с трева при завръщането си на ринга

01 Декември 2020
0 2363

Бившият абсолютен световен шампион по бокс в тежка категория Майк Тайсън призна, че е бил напушен с марихуана по време на дългоочакваното си завръщане на ринга след 15-годишна пауза, пише bTV.

На 28 ноември Железния се боксира срещу Рой Джоунс-Джуниър в благотворителен мач в Калифорния, който не излъчи победител.

Майк Тайсън може да се върне на ринга за мач за 1 милион долара срещу ръгби легенда

Статистически, Тайсън нанесе почти двойно повече удари, като показа, че въпреки 54-те си години е в доста добра форма. Мачът бе в осем рунда, от които бяха събрани 10 милиона долара.

This image has an empty alt attribute; its file name is 28015668-8292633-The_heavyweight_icon_recently_wowed_boxing_fans_after_engaging_i-a-7_1588774825147.jpg

Тайсън смята да дари парите за благотворителност. Отзвукът от двубоя продължава, а новината днес е, че всъщност Железния се боксирал срещу Джоунс под влиянието на марихуана.

“Аз бях напушен, няма защо да крия. Вижте, аз не мога да спра да пуша. Това съм аз, не за първи път пуша преди и след мачове, просто имам нужда от това нещо. Съжалявам, пристрастен съм, пуша марихуана всеки ден, никога не съм спирал и не виждам никаква причина да спирам.”, заяви Тайсън.

Майк Тайсън се разплака: Преди се страхуваха от мен, а сега съм нищо (видео)

“Пушенето преди мач няма негативен ефект за мен, а успокоява нервите ми. Това е Майк Тайсън, такъв ще си остана, такъв и ще умра. Няма обяснение, не мисля, че трябва и да има. Няма начало, няма и край”, заяви още той.

След мача двамата боксьори бяха на задължителен допинг тест, но в Калифорния марихуаната не е сред забранените субстанции за спортисти.

Във видеото по-горе можете да си припомните как Майк Тайсън се готвеле за завръщането си на ринга през пролетта.

Източник: bTV

Видео: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции