<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90237" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кубрат Пулев ...

Майк Тайсън заяви, че “магическите гъби” са спасили живота му (видео)

29 Май 2021
0 911

“Това е магия. Ето за какво ви говоря. Това е моят път на спасението”, заяви в подкаст легендата на професионалния бокс в тежка категория Майк Тайсън, цитиран от Reuters.

Той каза, че всичко се е променило, когато е започнал да приема псилоцибинови гъби, по-известни като “магически гъби” и други подобни вещества, променящи съзнанието.

Сега боксовото чудо от Бруклин преживява ренесанс на кариерата, който според него е резултат от психическо и духовно израстване, задвижвано от псилоцибинните гъби.

„Всички ме помислиха за луд, отхапах ухото на този човек“, припмни Тайсън битката си срещу претендента Ивендър Холифийлд през 1997 г.

“Направих всички тези неща и след като се запознах с гъбите … целият ми живот се промени.”

Разбира се, много хора са имали отрицателен опит с псилоцибин. Известно е, че веществата ѝ могат да причинят обезпокоителни халюцинации, тревожност и паника. Медицинските специалисти, които ги изучават, предупреждават да не се прилагат като самолечение или дори да се използват извън одобрена медицинска рамка.

Но Тайсън, който навършва 55 години следващия месец, заяви, че никога не се е чувствал по-добре.

“Страшно е дори да се каже това”, каза Тайсън, който също е предприемач в отглеждането на канабис и е домакин на подкаст.

“Като си помисля къде бях, почти на ръба на самоубийството, а вижте ме сега! Не е ли това живот-пътуване, човече? Това е невероятно лекарство и хората не гледат на него от тази гледна точка. Аз съм излекуван!”, допълни още боксовата легенда.

Източник и видео: Reuters

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции