<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=64158" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бясна жена пс...

Македонка нахлу през границата с България, полицията я преследва чак до Кюстендил (видео)

15 Май 2020
0 3422

39-годишна гражданка на Северна Македония е преминала незаконно границата с България, не се е подчинила на полицията и дори е ударила патрулен автомобил в Кюстендил, предава Нова.

Македонка нахлу през границата с България,  полицията я преследва чак до Кюстендил (видео)

Жената е преминала през ГКПП „Гюешево“ без разрешение на надлежните органи на властта. Жената, управлявала лек автомобил с швейцарска регистрация, не е спряла за проверка, при което е повредила граничната бариера. Впоследствие, в района на с. Гърляно, тя отново не е спряла на подадения й сигнал от служители на РУ на МВР гр. Кюстендил.

Пияна жена шофира в насрещното и предизвика катастрофа в Пловдив (видео и снимки)

Стигнало се е до принудителното й спиране в района на кв. „Могилата“ в гр. Кюстендил. Междувременно, шофирайки, чуждата гражданка повредила и два полицейски автомобила, съобщават от Апелативна прокуратура София.

Северна Македония изчаква пандемията да отмине, за да започне да търгува с канабис

Поради факта, че жената била в неадекватно състояние, бил повикан екип на ЦСМП към МБАЛ гр. Кюстендил. Пристигналите на място медици установили, че тя е с повишена телесна температура. Бил й направен бърз тест за наличие на вируса Covid-19. Взета й е била кръв за изследване на наличие на алкохол и упойващи вещества. Жената е настанена в болнично заведение в града.

Източник: Нова

Снимка: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции