<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=81687" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шефът на Twitter ...

Маколи Кълкин подкрепи петицията Доналд Тръмп да бъде изрязан от кадрите на “Сам вкъщи 2”

14 Януари 2021
0 5213

Актьорът Маколи Кълкин подкрепи исканията епизодичната поява на Доналд Тръмп да бъде изрязана от филма “Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк”, съобщава TheIndependent.

40-годишният актьор е предложил подкрепата си за петиция на зрители в социалните мрежи, пожелали премахването на сегашния президент от филма.

Маколи Кълкин подкрепи петицията Доналд Тръмп да бъде изрязан от кадрите на &#8220;Сам вкъщи 2&#8221;

Това се случва в момент, в който Twitter и други социални мрежи блокираха достъпа или ограничиха публикуването на постове на Тръмп след безредиците във Вашингтон миналата седмица, когато негови подръжници щурмуваха Капитолия.

Фейсбук, Туитър и Инстаграм блокираха профилите на Доналд Тръмп

Детето-чудо на Холивуд реагира на поканата с туийт: “Продадено” в сряда, 13 януари.

Той също така написа “Браво” в отговор на фенове на “Сам вкъщи”, които вече са премахнали участието на Тръмп в публикуван рилийз на сцената от филма.

Канадската телевизия отряза сцената с Доналд Тръмп от филма “Сам вкъщи 2”

Миналата година режисьорът на продукцията Крис Кълъмбъс оповести, че Доналд Тръмп е тормозил екипа по време на снимките на филма в хотела му.

“Ние платихме таксата и въпреки това той обяви, че единственият начин да получим разрешение за снимки в “Плаза” е като включим и него във филма”, разказа тогава Кълъмбъс.

Маколи Кълкин подкрепи петицията Доналд Тръмп да бъде изрязан от кадрите на &#8220;Сам вкъщи 2&#8221;

„Затова се съгласихме да го включим и когато го прожектирахме за първи път, се случи най-странното: Хората се развеселиха, когато Тръмп се появи на екрана. Така че казах на монтажиста: “Запази го, това е специален момент за публиката.”

Източник: TheIndependent

Видео: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции