Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Малин Кръстев и Ненчо Балабанов се завръщат като водещи на "Господари на ефира"
Малин Кръстев и Ненчо Балабанов се завръщат като водещи на "Господари на ефира"
01-30-17
добавено
5031
прегледа

На 30 януари на екрана в "Господари на ефира"  се завръща уникалният тандем водещи Малин Кръстев и Ненчо Балабанов. Двамата са изключително щастливи да отменят в тази роля Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, които започват трескава подготовка на предстоящия сезон на култовото шоу за преобразявания "Като две капки вода". 

 

 

Това не е първото ефирно партньорство на двамата актьори, като миналата година по същото време те доказаха, че се сработват добре и са родени да владеят екрана с талант и хумор. Малин е първият водещ, с когото преди 13 години старира актуалното предаване, което го кара да се чувства като истински ветеран, както самият той споделя: 

 

"Чудесно е, че отново ще сме дует с Ненчо, все пак кариерата му в шоуто започна с мен. Изобщо всички в "Господарите" стартират с мен за партньор, за да се учат. Аз съм като първи инструктор в шофьорските курсове, образно казано. Ненчо си взе листовките и се справи отлично, сега вече сме на кормуването."

 

Таланливият актьор няма да се раздели и с любимата театрална сцена, можем да го гледаме в спектакъла "Иванов" на А.П. Чехов и предстоящата премиера  в средата на февруари на "Еквус" с режисьор Стайко Мурджев в Младежкия театър. 
Ненчо също не крие  симпатиите си към своя колега:  

 

"Много се радвам, че се връщам в шоуто и отново ще си партнирам с Малин! Обещавам да радваме зрителите пред екрана всяка вечер. Обещавам също истината, само истината и цялата истина, дори когато за някои е неудобна, гарнирана с много смях, разбира се!"


Не пропускайте "встъпването в длъжност" на новите водещи на „Господари на ефира“ на 30 януари, понеделник, от 23:00 часа по Нова. 

 

НЕНЧО И МАЛИН СЕ ЦАКАТ СЪС СМЕШНИ ВИДЕА ОТ РИБОЛОВ