<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41306" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Плъховете об...

Малко дете вися от четвъртия етаж със заклещена глава между решетки (снимкa)

09 Октомври 2019
0 2779

4-годишно китайче вися със заклещена главичка между металните решетки на прозореца на дома си на четвъртия етаж. Инцидентът се случил в китайската провинция Шандонг, съобщава CNN.

 

 

Детето било спасено, благодарение на това, че се заклещило и не е паднало от тази височина. Момченцето се покатерило на прозореца и паднало, но главичката му се заклещила на предпазните решетки и то увиснало от четвъртия етаж.

 

 

""

 

 

Дядото на момчето, който по време на падането бил задрямал, бил събуден от виковете на детето. Той веднага извикал пожарната. По време на инцидента родителите на детето не били у дома.

 

 

Спасителите вързали момчето с въже през гърдите и го хванали за дрехите. Отдолу бил опънат предпазен надуваем дюшек, който да смекчи падането му, ако планът не сработи. Все пак пожарникарите успели да спасят 4-годишното момченце, с помощта на машина, с която раздалечили металните решетки.

 

 

""

 

 

Подобен инцидент се случи преди година в Тайван. Тогава дете на пет години също вися от петия етаж със заклещена главичка на предпазните решетки. Повече за този инцидент можете да видите във видеото горе. 

 

 

 

Източник: CNN

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции