<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=83094" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Току-що номин...

Марешки ще раздава по 5000 лв. на калпак, ако не спази предизборно обещание (видео)

03 Февруари 2021
0 8096

Веселин Марешки, грандмастър на магическия орден „Воля“, гостува в „Здравей, България“ и обеща, че ще обезщети с 5000 лева всеки, който подпише с него предизборен договор.

НАГЛОСТ: Майбахът на Марешки с инвалидна винетка (Коментарът на Господарите)

Оставяме настрана очевидните етични и законови проблеми в подобна идея и хващаме калкулатора.

При най-консервативните и добронамерени сметки, които правим, ако Марешки влезе в следващия Парламент с минимума от 4%, а в края на мандата избирателите му се почувстват излъгани, варненският магнат ще има да им дава към 700 000 000 лева.

Марешки ще раздава по 5000 лв. на калпак, ако не спази предизборно обещание (видео)
Снимка: Булфото

Явно социологическите проучвания, които на този етап дават на „Воля“ около 2%, сериозно са притеснили Веселин Марешки, защото той заговори пламенно за отваряне на държавна или частна (забележете) верига от бензиностанции, продаващи гориво на справедливи цени. Обявление, което тежко ни озадачава, защото мислехме, че това вече се е случило, особено след като винаги е било и основен повод за самоизтъкване от страна на варненския бизнесмен и политик.

Нека всеки да тълкува сам за себе си всичко това, нека всеки гласува по съвест, но в наше село възрастните хора съветваха „голям залък хапни, голяма дума не казвай“.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции