<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=87792" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Южнокорейка ...

Мария Бакалова с две нови номинации – този път за филмовите награди на MTV

20 Април 2021
0 307

Комедията „Борат 2″ получи три номинации за филмовите и телевизионните награди на MTV – за най-добър филм, пробив на Мария Бакалова и най-добро екранно дуо за Бакалова и Саша Барън Коен, съобщи Контактмюзик, цитирани от NOVA.

Саша Барън Коен поздрави България за талантливата Мария Бакалова (снимки)

С две номинации за отличията във филмовите категории е „Юда и черният месия”.

Освен „Борат 2″ и „Юда и черният месия” наградата за най-добър филм ще си оспорват „Момиче с потенциал”, „За душата” и „To All the Boys: Always and Forever”.

Снимка: Facebook

Актьорът Чадуик Боузман, който почина през август миналата година на 43-годишна възраст от рак, е номиниран посмъртно за ролята си в „Ма Рейни: Майката на блуса”. Конкуренти на Боузман за приза за най-добро изпълнение във филм ще бъдат Кери Мълиган за „Момиче с потенциал”, Даниел Калуя за „Юда и черният месия”, Саша Барън Коен за „Процесът срещу Чикаго 7″ и Зендая за „Малкълм и Мари”.

Мария Бакалова е номинирана в категорията за пробив заедно с Антония Джентри за „Джини и Джорджия”, Ашли Парк за „Емили в Париж”, Пол Мескал за „Нормални хора” и Реге-Жан Пейдж за „Бриджъртън”.

Снимка: Facebook

Сред конкурентите на Мария Бакалова и Саша Барън Коен в категорията за най-добро екранно дуо са Педро Паскал и Грогу (Бебето Йода) за „Мандалорианецът”.

С най-много номинации за филмовите и телевизионните награди на MTV – пет на брой, е телевизионната поредица „Уандавижън” от вселената на „Марвел”.

Сериалът с Елизабет Олсън и Пол Бетани ще се съревновава за отличията за най-добро шоу, най-добър герой, най-добро изпълнение в шоу, най-добър злодей и най-добър екранен бой.

Поредиците „Емили в Париж”, „RuPaul’s Drag Race” и „Момчетата” са с по три номинации в телевизионните категории.

Филмовите и телевизионните награди ще бъдат раздадени в Лос Анджелис през май. Шоуто е разделено на две вечери, като първата на 16 май ще бъде посветена на основните отличия, а втората на 17 май ще бъде ориентирана главно към риалити форматите. Феновете могат да гласуват за своите фаворити до 30 април.  

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции