Марк Зукърбърг карал подчинените си да му сушат изпотените подмишници, твърди журналист

21 Февруари 2020
12 36

Основателят на “Facebook” Марк Зукърбърг карал подчинените си служители да му сушат изпотените подмишници преди публични изяви. Това твърди главният редактор на технологичното списание “Wired” Стивън Леви в най-новата си книга “Facebook: The Inside Story”. Книгата трябва да излезе по-късно този месец, пише The Independent.

 

 

 

 

 

В изданието се разказва как Зукърбърг молел член на екипа си да изсуши морките петна от пот на тениската преди да излезе и да държи важна реч. Това се случвало още много пъти, когато Зукърбърг имал напрегнато изслушване пред Конгреса. 

 

4 ЛЪЖИ НА МАРК ЗУКЪРБЪРГ ПРЕД КОНГРЕСА НА САЩ (ВИДЕО)

 

Говорител на Facebook обаче отрече това да е вярно. Лиз Буржоа заяви: “Съмнявам се това да е вярно. Ако е така, то това е било по искане на самите служители от ПР-отдела. Всеки, който някога е носил сива тениска, знае за какво говоря”. 

 

 

 

 

Историята за изпотените подмишници на Зукърбърг обаче стана хит в социалните медии и повод за много шеговити коментари. Директорът на Twitter Джак Дорси коментира, че никога не е молил персонала си да изсуши подмишниците му, но е готов да го направи специално за един от тях. 

 

 

Авторът на книгата Стивън Леви твърди, че е разговарял с много настоящи и бивши служителите на Зукърбърг. 

 

 

Източник: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции