<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=65123" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Два алигатор...

Мармот се промъкна на верандата на къща, за да похапне парче пица (видео и снимки)

27 Май 2020
0 1457

Северноамерикански мармот бе хванат на местопрестъплението, докато похапва парче пица на верандата на къща във Филаделфия, САЩ, пише UniLad.

Видеото е заснето в дома на Кристин Банел в Брюуъритаун, Филаделфия, която споделила, че пиршеството на лакомия гост продължило около час с няколко прекъсвания, когато животинчето побягвало да се скрие под стълбите и пак се връщало да си дояде.

Плъх носи купичка със салата в нюйоркското метро (видео и снимки)

“Това е, според мен, най-смешната част от историята. Не, това не е нашата пица. И друг път сме намирали случайни, полуизядени храни, разхвърляни из задния ни двор”, разказва Кристин. “Така и не бяхме сигурни дали съседът ни е обявил война за паркомясто или просто имаме лош късмет.”

Умна миеща мечка чука с камък по стъклена врата, за да иска храна (видео и снимки)

Мармот се промъкна на верандата на къща, за да похапне парче пица (видео и снимки)

С течение на времето тя разкрила, че набезите са дело на известен по цялата улица храненик, който преди това бил отговорен за проядените корени на градински растения в квартала.

“Това направи моята карантина абсолютно невероятна. Ядосах се, когато видях пицата, защото беше ясно, че някой се подиграва с нас”, допълва Кристин.

Разкриването на извършителя отнело доста работа и на нейните кучета но “откакто това стана те лежат и хъркат”.

Малки еноти си мият лапите на чешмата като човеци (видео и снимки)

Мармотът вече си е спечелил многобройни фенове онлайн и може би се радва на редовни дажби от жителите на квартала, което навярно доста разнообразява обичайното му меню.

Източник: UniLad

Видео: ABC

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции