<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46254" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ботевград им...

„Маскираният певец“ със специално новогодишно издание тази вечер (видео и снимки)

31 Декември 2019
0 9996

Зрителите на NOVA ще посрещнат 2020-та със специално празнично издание на най-мистериозното шоу в България – „Маскираният певец“. На 31 декември от 20.00 ч. на една от най-коментираните сцени у нас отново ще излязат любимите персонажи на феновете. 

 

 

""

 

 

Въпросът „Кой стои под маската?“ за пореден път ще провокира и изпита детективските умения на зрителите и на панелистите, чиято задача ще бъде още по-трудна, защото в Новогодишната нощ маските се разменят. Страхотни изпълнения, неочаквани гости, много забавление и супер изненади очакват зрителите в последния ден от годината.

 

 

""

 

 

Музикалните превъплъщения на Пеперудата, Звездата, Розата, Лъва, Кукера, Пчелата, Коконата, Рицаря, Принцесата, Пилето, Шапката и Пауна ще впечатлят публиката с невероятно сценично присъствие.

 

 

""

 

 

Към изпълненията ще се присъединят и танцьорите от балет „Фънки Мънкис“, чиято хореография бе неизменна част от емоционалния заряд на първия сезон на шоуто. Водещите на шоуто Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека са подготвили много изненади не само за зрителите, но и за панелистите. В празничната нощ гост звезда в детективския панел ще бъде неотразимият Любо Киров, който ще се впусне в разследването заедно с Гала, Мария Илиева, Ники Кънчев и Герасим Георгиев-Геро.

 

 

Не пропускайте празничното издание на „Маскираният певец“ на 31 декември, вторник, от 20:00 ч. по NOVA!

 

 

 

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции