<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77950" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: София се наре...

Маскирани пребиха посред бял ден момче в София, за да му вземат колелото (видео)

14 Ноември 2020
0 1417

14-годишно момче беше пребито посред бял ден от двама маскирани в София, предаде bTV.

Бащата на пострадалото дете предложи възнаграждение за всяка информация, която ще доведе до разкриването на извършителите.

Синът на Иван Кърджов е отведен вчера в парка от свой познат, а край релсите е причакан и нападнат.

„Излезнаха от храстите. Вече бяха маскирани. Единият беше с пръчка в ръка, другият с гумена тръба, палка. И казаха – слизай от колелото, давай колелото. Аз го държах до последно, колкото можех“, разказа пострадалото момче.

„Целият е в синини, по лицето, по главата, по тялото, абе, навсякъде. И накрая успяват да задигнат колелото“, обясни бащата Иван Кърджов.

Нападението е станало в покрайнините на Северния парк, а момчето разказва, че нападателите са го влачили с колелото по релсите. След нападението детето е с травми по главата, гърба и ръцете.

„Не мога даже да опиша как се чувствам. Проблемът е, че можеха да ме убият заради това колело“, допълни пострадалото момче.

Трябва да има спокойствие за тези деца. Не може да излезеш навънка и да те пресрещат, да те пребиват, това си е опит за убийство“, категоричен е баща му.

По-късно стана ясно, четрима са арестувани за побоя на 14-годишното момче. Колелото, заради което е станало нападението, е намерено.

Според близките му, престъплението е планирано от месеци от познат на техния син – 14-годишен, с когото са тренирали заедно футбол преди години. Другите извършители са на 16 и 17 г. с криминални прояви.

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции